Image Alt

News

  • Het bestuur van de Stichting Nationale Kunstbeurs is momenteel druk bezig nieuwe methodes te ontwikkelen om het jaarlijks evenement toch doorgang te kunnen laten vinden met inachtneming van social en physical distancing normen ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19.

  • De Nationale Kunstbeurs (NK) zal dit jaar door de Covid-19-pandemie, hoogstwaarschijnlijk geen fysieke activiteit zijn. Michel Brahim, voorzitter van het bestuur van de Stichting NK, geeft aan dat het nieuwe normaal zorgt voor uitdagingen voor de stichting. “Als stichting zijn

  • Het bestuur van de Stichting Nationale Kunstbeurs is momenteel druk bezig nieuwe methodes te ontwikkelen om het jaarlijks evenement toch doorgang te  laten vinden, met inachtneming van de social en physical distancing normen ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19.

  • “De komst van Covid-19 heeft flink roet in het eten gegooid en heeft veel sectoren keihard getroffen. En dus moesten we ook kijken; wat nu met de Nationale Kunstbeurs (NK)”, vertelt Juan Pawiroredjo, ondervoorzitter van de Stichting Nationale Kunstbeurs.

  • De Nationale Kunstbeurs wordt dit jaar op 5 november gehouden. Dat zegt Juan Pawiroredjo, ondervoorzitter van de Nationale Kunstbeurs. Dit jaar vindt de beurs vanwege de COVID-19-pandemie virtueel plaats.